Deze geweldige chocolade meringuetaart is niet alleen een lust voor het oog, hij smaakt ook nog eens voortreffelijk. Je zult waarschijnlijk veel complimenten ontvangen
wanneer je deze prachtige chocolade meringuetaart presenteert. Voor een feestje is deze chocolade meringuetaart dan ook uitermate geschikt.
Lees meer |
Chocolade gaat goed samen met verschillende soorten fruit. Deze chocolade granaatappeltaart is een verrassend lekkere combinatie. De chocolade granaatappel taart is
heerlijk zacht en luchtig en ziet er geweldig uit. De granaatappelpitjes kan je natuurlijk ook vervangen voor je eigen favoriete fruit. Heerlijk als dessert of voor bij de
koffie of thee en ideaal voor ...
Lees meer |
Witte chocolade smaakt heerlijk in combinatie met frambozen. Deze heerlijke witte chocolade frambozentaart is daar het bewijs van, en is een van mijn meest favoriete
desserts. Ook bij een kopje koffie of thee doet deze witte chocolade frambozentaart het altijd erg goed.
Lees meer |
Deze heerlijke Sachertorte vindt zijn oorsprong in Wenen en is verzonnen door chef Franz Sacher in 1832. De Sachertorte is een échte klassieker onder de chocoladetaarten en
is gevuld met een abrikozenvulling en afgestreken met een heerlijke dikke laag chocoladeglazuur. Het beste is om deze Sachertorte 1 à 2 dagen voor het eten te bereiden, ...
Lees meer |
Deze witte chocolade kokostaart is heerlijk voor de lente en de zomer. De witte chocolade kokostaart bestaat uit heerlijk zachte cake, gevuld en afgestreken met een crème
van witte chocolade. Dankzij de kokos op deze taart waan je jezelf voor even op een tropisch eiland.
Lees meer |
Deze witte chocolade kokostaart is heerlijk voor de lente en de zomer. De witte chocolade kokostaart bestaat uit heerlijk zachte cake, gevuld en afgestreken met een crème
van witte chocolade. Dankzij de kokos op deze taart waan je jezelf voor even op een tropisch eiland.
Lees meer |
Chocolade en noten zijn altijd een goede combinatie. Deze chocolade pecannoten pie is vol van smaak, lekker smeuïg en bomvol heerlijke pecannoten. Het is een echte
traditionele Amerikaanse chocoladetaart, gemaakt in een glazen vorm en met een mooi gevouwen rand. Lekker met een bolletje vanille ijs of een lekkere kop thee of koffie.
Lees meer |
Dit is een echt klassieke Amerikaanse chocoladetaart die uit laagjes bestaat. Deze klassieke Amerikaanse chocoladetaart is heerlijk smeuïg, met een volle chocoladesmaak en
in een handomdraai te bereiden. Deze klassieke Amerikaanse chocoladetaart is komt het best tot zijn recht wanneer je hem één dag voor het op dienen bereid.
Lees meer |
Deze eenvoudige chocoladetaart maak je zonder bloem. Door de grote hoeveelheid chocolade krijg je een heerlijk zachte cake met een overweldigende chocoladesmaak. Je
serveert deze chocoladetaart zonder bloem (het liefst warm), samen met de karamelsaus en een grote bol vanille-ijs. Met dit dessert steel je elke show.
Lees meer |